Aj!

Aj!
Aj som fan! Varför såg jag inte den komma?

torsdag 13 mars 2014

Ja till feministiskt våld - utan undantag?

Och till sist vaknade också misandriblaskan Nya Åland och Nina Fellman. I lördags var det tumult i Malmö, tokvänsterfeminister och nassar rök ihop i ett rejält knivslagsmål. Och självklart kablades det hela ut som en nazistattack mot den feminsistiska demonstration som hölls kvinnodagen till ära. Och trots att allt mer tyder på att det i själva verket var 20-30 personer som började jaga ett halvt dussin nassar och att händelsen inte hade samband med demonstrationen så fortsätter media att slänga samma skit i samma fläkt, den att det var nazister som gick till attack med knivar mot en fredlig feministisk manifestation. Vad man inte vill veta av är att de som gick till attack i själva verket var AFA, den våldsammaste fraktionen inom tokvänstern.

"Är nazistiskt våld acceptabelt? Är det ok, att som i Malmö förra veckan, knivskära människor på öppen gata, med en tydligt nazistisk agenda, för att komma åt meningsmotståndare"
Tja, smarta är de ju inte, nassarna. Men är de verkligen så dumma att de med vett och vilja sätter en agenda att knalla ut från puben, låta personer som är fem gånger så många som de själva få korn på dem så att de kan använda sina knivar?
Eller var det som de uppgifter polisen fått av flera oberoende källor om att "enligt vittnen på platsen ska en grupp på 15-30 demonstranter ha jagat och attackerat nazisterna, som då svarade med att gå till attack med knivar"?

"De är inte välkomna i politiken, de som driver rashets, brukar våld och har diskriminering på sin politiska agenda."
Skall förtydliga att det är nazister och fascister som åsyftas i citatet. Att radikalfeminismen bedriver rashets mot vita män, hetsar mot heterosexuella och bedriver en omfattande diskrimineringspolitik som de kallar "könskvotering" och att deras AFA-anhängare dessutom misshandlar invandrare gör de inte det minsta ovälkomna i politiken. Tvärtom har feminism blivit ett krav hos det politiskt korrekta etablissemanget.

Nu har det gått ett antal dagar sedan incidenten och bilden av vad som verkligen hände börjar klarna. Ändå väljer misandriblaskan att på ledarplats sprida en förvrängd och ifrågasatt bild av verkligheten. Det är fråga om medveten historieförfalskning liknande den nassarna kritiseras för när de förnekar förintelsen.

Andra bloggare som inte håller tyst om medias förvanskning:

Medborgare i Toklandet: Vi är inte dumma i huvudet!
Aktivarum: Har massmedia ljugit om Nazistattacken den 8 Mars?








Inga kommentarer: