Aj!

Aj!
Aj som fan! Varför såg jag inte den komma?

torsdag 28 maj 2015

Släckt gatubelysning gör 200% av männen till våldsverkare

I Nya Åland kan vi läsa hur förskräckligt det är när gatubelysningen är släckt om nätterna. Och det är som vanligt kvinnorna som drabbas värst. Det spelar ingen roll om män dödas i krig eller omkommer i arbetsplatsolyckor, det är alltid mest synd om kvinnorna. För att de mister sin make/sambo, pappa eller son. Alltid är det mest synd om kvinnorna, även när gatubelysningen slocknar...
"Man kan börja undra om det står någon bakom husknuten när man går förbi och som man måste vara rädd för. (Detta gäller framför allt för flickor och kvinnor)."
Självklart gäller det framför allt flickor och kvinnor! Speciellt eftersom män i högre grad än kvinnor riskerar att utsättas för våld på offentliga platser. Det är mycket farligare för män att vistas ute ensamma på stan men likväl är det kvinnorna det är synd om.
"Det allra sämsta rådet är att flickor och kvinnor ska stanna hemma för säkerhets skull eller ta taxi. Det gör mig riktigt arg. Det rådet begränsar flickors och kvinnors liv och betyder att man viker sig för de sega strukturer som klumpar ihop män som potentiella våldsverkare."
Okej, låt oss se på de här strukturerna som klumpar ihop män som potentiella våldsverkare och skrämmer kvinnor så till den milda grad att de inte törs gå ut om gatubelysningen är släckt. Vem är dom här som sprider falska rykten om att kvinnor förmodligen kommer att bli nedslagna och våldtagna av män bara de sticker näsan utanför dörren?
Radikalfeminister, ROKS och media representerar den strukturen som kletar och kletar om att finns det något att anmärka på så nog fan är det männens fel alltid. Alltid. De är exakt de här grupperingarna som ser mannen som ett enda stort problem. Skribenten som skrivit spalten i Nyan är till exempel en av dem. En av dem som anser att det är viktigt att vidhålla lögner som att kvinnor skulle löpa högre risk att utsättas för våld än män när det i verkligheten är precis tvärtom. Det är de här radikalfeministerna som notoriskt vidhåller att kvinnor har lägre lön än män för att de diskrimineras av ett patriarkat när det i verkligheten är för att kvinnor gör egna val som leder till att de tjänar mindre. För patriarkatet har en sak gemensamt med Jesus, det snackas mycket om dom men ingen jävel har någonsin sett dem...
Men om de här notoriska lögnarna tycker att det är viktigt att råda andra att "låtsas prata i telefon" och "ha nycklarna i beredskap" för att de själva gör det så för all del. Av misstag kanske en ensam man följer deras råd och slipper kanske bli nedslagen och rånad just den kvällen tack vare det.

 

 

4 kommentarer:

Ester sa...

Åh, suck, detta eviga tjat om att man ska vara rädd för att bli överfallen av en vilt främmande karl... när det i själva verket är mycket farligare att gå på fest med kompisars kompisar. Inte för att det är så farligt heller, i absoluta tal.

Det är barnsligt att vara så mörkrädd att man inte törs gå ut!

Mellan Vassen Och Land sa...

Tack för din kommentar Ester!
Det finns något som kallas "streetsmart", att man undviker att försätta sig i situationer där man riskerar att utsättas för våld. Kan tex. vara att man väljer en annan trottoar om ett gäng blockerar vägen eller att man inte går omkring med plånboken och smartfånen fullt synliga. Det här gäller både män och kvinnor men av någon anledning anser radikalfeminister att det är en mänsklig rättighet att gå på vilken trottoar man vill, oavsett riskerna.

Anonym sa...

Här i min rätt stora stad i Sverige (Norrköping) sysslar medier med en tveeggad rapportering av våldtäkter. Det finns å ena sidan de våldtäkter som uppenbart ägt rum eller åtminstone har något skett (vad det nu sedan än visar sig vara). Sedan finns de där alldeles absurda historierna som media regelbundet återger som bara till upplägget är så orimliga att en normalt funtad människa inte kan tro på dem. Bland annat ska en kvinna ha blivit våldtagen inne på McDonalds mitt på ljusan dag (alltså mer eller mindre framför näsan på andra kunder). Naturligtvis lämnade förövarna inga spår efter sig och inga vittnen finns förstås heller.

Nyligen ska en kvinna ha blivit våldtagen under tidig kväll på en alldeles öppen plats i en central del av staden. Vi har talat en hel del med min fru om de här historierna, eftersom syftet med dem är att skrämma kvinnor. Och vem är det som skrämmer? Jovisst är det andra kvinnor, dessa förbannade Krösa-Major.

Vissa kvinnor bara frossar i våldtäktshistorier. Varför vet jag inte, men faktum är att jag är lite nyfiken.

//Rick

Mellan Vassen Och Land sa...

Tack för din kommentar Rick!
Vad är vinsten när man skrämt kvinnor så att de nästan mår dåligt?
Och som du skriver, det är ju inte de hemska männen som gör det (för att visa makt) utan andra kvinnor. Varför? Är det pga maktkänsla, att man lyckas diktera en sanning som skrämmer skiten ur folk?