Aj!

Aj!
Aj som fan! Varför såg jag inte den komma?

tisdag 22 augusti 2017

Du är inte min kansliminister!

De självgoda socialdemokraterna vill åter igen uppfostra oss vanliga medborgare i Ankdammen med ett förhållningssätt som naturligtvis inte gäller dem själva. Man anser sig ha en värdegrund där man inte ställer grupper mot varandra men har själva inget problem med att göra precis det. Men när man två dagar i rad genom tredje statsmaktens försorg gör precis det man säger till andra att inte göra så blir det ju lite pinsamt.

I måndagens Nyan gjorde kansliminister Nina Fellman ett sexistiskt utfall  där hon ställde gruppen utländsk härkomst mot gruppen vita medelålders män.

 
 
Att det aldrig hänt om det gällt en vit medelålders man är inget än rent skitsnack för den ideologi Fellman företräder, feminismen, gör inget annat än skuldbelägger just medelålders vita män för precis allt som gått snett. Att män som är kritiska till feminismen utan pardon stämplas som Breivikare ( för den som inte hänger med, det är Anders Behring Breivik som åsyftas) av femisnister är inget som kan ha undgått Fellman men som vanligt är förnekelse retoriken när man ägnar sig åt sexism.

I dag var det så dags igen. I en insändare undertecknad Igge "AK-47:an" Holmberg ställs åter igen grupper mot varandra, den här gången bilkörande islamister mot vita bilkörande män.

"Och för er som vill skylla detta på en viss religion behöver jag bara gå tillbaka en vecka när en man i Charlottesville tog sin bil och mejade ner 20 människor med en kvinna död som resultat"
Att den sistnämnda gruppen är mycket farligare än den första och att de är de sistnämnda vi verkligen ska vara rädda för råder det ingen tvekan om enligt Igge "Ak-47:an" Holmberg,

Läser man Sossarnas partiprogram så blir dessa uttalanden från dessa två aningen problematiska eftersom gruppen vita män också torde omfattas av partiprogrammet. Men istället för att omfattas av de goda sossarna så skuldbeläggs och klandras gruppen män i parti och minut. I varje fall två dagar i rad...

Inga kommentarer: